Türk Kalp Vakfı 48 Yaşında

Akademisyen, bürokrat ve basının duayen isimlerinin yer aldığı çok değerli iş insanları tarafından 10 Haziran 1975 tarihinde kurulmuş olan Türk Kalp Vakfı, 48 yıldır Türkiye’nin güvenilir, saygın Sivil Toplum Kuruluşları arasında yer almaktadır.

Kurulduğu tarihten beri, Türk Kalp Vakfı, kalp ve damar sağlığında bilinç oluşturma, bu konuda koruyucu hekimlik sağlama, halkımızı bilgilendirme ve farkındalık yaratma faaliyetlerini sürdürmektedir.

Şişli’de bulunan ve aynı zamanda güvenilirlik, dürüstlük, takım çalışması ve mükemmellik ilkeleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Türk Kalp Vakfı Tıp Merkezi’nde, kalp ve damar hastalıkları konusunda halkımıza klinik hizmetleri de verilmektedir.

Büyük oranda tedavi edilebilir bir hastalık olan, erken teşhis ve tedavi ile önlenebilen kalp damar hastalıkları ile ilgili çok yönlü olarak ele aldığımız bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarımızla halkımızın hasta olmadan önlem almalarını her fırsatta tavsiye ediyoruz.

Kalplerimizin sağlıkla ve mutlulukla atmasını temenni ediyor, 48 yıldır olduğu gibi bugün, yarın ve daima iyi kalpli olmaya, kalplerinizi korumaya söz veriyoruz…