TÜRK KALP VAKFI YARARINA DÜZENLENEN DEFİLEDE
“İYİ KALPLER HEP BİRLİKTE”

Türk Kalp Vakfı yararına Afweu’nun kurucusu modacı Aydın Açık tarafından “AFWEU Fashion Week” kapsamında organize edilen defile, 25 Ocak 2024 tarihinde Sütlüce, Clarion Hotel Golden Horn’da gerçekleşti.

Kazakistan'dan gelen, dünyanın en genç tasarımcısı, yaşı küçük ama becerileri çok büyük olan 7 yaşındaki Inzhu Muratbekova’ya ait tasarımların sergilendiği defile, 12 çocuk modelin muhteşem sunumuyla başladı.

Genç girişimci Gözde İşbilir'in kreatif tasarımlarıyla devam eden etkinliğin üçüncü tasarımcısı, dünyanın en büyük moda organizasyonlarında yer almış avangarde tasarımlarıyla tanınmış Hollanda'dan Addy Van den Krommenacker’a ait tasarımlar beğeniyle izlendi.

Kazakistan'dan gelen tasarımcı Gülnur Tazhegenova "kadınların hüzün ve zorluklarını" yansıttığı çok büyük ilgi toplayan tasarımlarından sonra, Kazakistan'ın ünlü ismi Aydana Omarova’nın kültürel tasarımları yer aldı.

2024 yılının yeni avangarde kolleksiyonuyla geceye renk kattan, Türkiye'nin tanınmış tasarımcısı Muammer Ketenci’nin tasarımlarıyla sona eren, Clarion Hotel’in muhteşem haliç manzaralı atmosferinde renkli görüntülere sahne olan defileye çok sayıda davetli katıldı.

Erken teşhis ve tedavi noktasında kardiyoloji ve kalp-damar sağlığı konusunda hizmet veren Türk Kalp Vakfı Tıp Merkezi’ne, efor cihazı alımına destek için düzenlenen etkinliğe katılımlarından dolayı herkese teşekkürleri ileten Türk Kalp Vakfı Başkanı Kenan Güven, defilenin sonunda desteklerinden dolayı Aydın Açık ve Clarion Hotel Golden Horn’a birer teşekkür plaketi takdim etti.

Galeri